Afleveradres kiezen voor uw bestellen

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling thuis te laten bezorgen of gratis af te halen in de winkel. Dit kunt u eenvoudig aangeven tijdens het bestelproces.
Bij thuisbezorgen kunt u ook een ander afleveradres invullen. Dus wanneer u overdag niet thuis bent, kunt u kiezen om uw bestelling op uw werk af te laten leveren of bijvoorbeeld bij een familielid dat overdag wel thuis is. Controleer altijd nauwkeurig of uw adres volledig is ingevuld en compleet is. Dat voorkomt problemen bij het afleveren en langere levertijden. Let op! Wanneer u kiest om een bestelling op uw werk af te laten leveren, zorg dan dat ook de naam van het bedrijf wordt vermeld!

Verzendkosten

  • Alle bestellingen altijd gratis af te halen bij uw Profile 'de Fietsspecialist' winkel bij u in de buurt.
  • Voor alle fietsen geldt voor thuisbezorging een transporttarief van € 29,95,- (NL) en € 35,95,- (BE). 
  • Voor thuisbezorging van overige artikelen onder de € 50,- zijn de verzendkosten € 4,95,- (NL) en € 7.95,- (BE).
  • Gratis verzending voor alle overige producten vanaf € 50,-.

Levertijd
Wanneer u heeft gekozen voor thuisbezorgen dan wordt uw bestelling door DHL thuisbezorgd. De levertijd is 1 tot maximaal 3 werkdagen voor onderdelen en accessoires. In enkele gevallen kan het 5 werkdagen duren. De bestelling wordt maximaal 2 keer aangeboden. Indien blijkt dat de bestelling na 2 pogingen niet kan worden afgeleverd op het afleveradres, dan wordt het pakket indien mogelijk bij de naaste buren afgeleverd. In een dergelijk geval wordt hiervan in de brievenbus van de geadresseerde een schriftelijke mededeling achtergelaten. Bij uitreiking aan buren zal het vervoer en de verantwoordelijkheid van DHL onder de vervoersovereenkomst zijn geëindigd. Als uitreiking aan één van de naaste buren evenmin mogelijk blijkt dan wordt in de brievenbus van de geadresseerde een schriftelijke mededeling achtergelaten, waarop is aangegeven op welke wijze en binnen welke termijn de geadresseerde zich in het bezit van de bestelling kan stellen. Bezorging vindt uitsluitend plaats in Nederland en België tijdens werkdagen en op zaterdag. Op feestdagen wordt niet geleverd.

Afhalen in de winkel
Wanneer u heeft gekozen om uw bestelling af te halen in de winkel, is deze binnen 3-5 werkdagen in de winkel aanwezig. Mocht dit onverhoopt langer duren, dan wordt u hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte gebracht door een van onze medewerkers.

Retouren
Retourproces
Bij Profile 'de Fietsspecialist' heeft u standaard een zichttermijn van 14 kalenderdagen waarbinnen u het product kunt retourneren. Deze 14 dagen gaan in ná levering van het product. We geven u dus alle tijd om de bestelde producten goed te beoordelen.
U kunt alleen producten terugsturen die onbeschadigd zijn en zich, indien redelijkerwijs mogelijk, compleet in de originele verpakking bevinden. Producten mogen tot op zekere hoogte beoordeeld en geprobeerd worden. Wilt u het product toch retourneren? Dowload dan ons retourformulier en vergeet bij de retourzending niet de originele pakbon bij te sluiten. Retourzending gebeurt op eigen risico en voor eigen rekening. In het geval wij geen zelfde of vervangend product beschikbaar hebben, krijgt u het gehele aankoopbedrag binnen 7 dagen teruggestort via de betaalmethode waarvan tijdens de bestelling gebruik is gemaakt.
Omruilen voor een ander product kan alleen in de winkel.

Terugbetaling
Na ontbinding, of retournering van de order, krijgt u het aankoopbedrag, inclusief uw verzendkosten binnen 7 dagen teruggestort via de betaalmethode waarvan tijdens de bestelling gebruik is gemaakt. Eventuele retourkosten via de post zijn voor eigen rekening. In de bij aankoop gekozen winkel kunt u uiteraard kosteloos retourneren.

Betalingsverkeer verloopt via Dynamo Retail B.V.

Dynamo Retail B.V.

Spaceshuttle 22
3824 ML Amersfoort
Nederland

KvK Amersfoort: 20069573
BTW: NL006773072B01
IBAN: NL56INGB0662812913
BIC: INGBNL2A

Tweedehands fietsen 

Rijklaar maken
Na ontvangst van de betaling neemt het hoofdkantoor van Profile 'de Fietsspecialist' tijdens kantoortijden (ma t/m vrij) contact op met de betreffende winkel.  De fiets wordt rijklaar gemaakt en gereed gemaakt voor verzending of klaargezet om op te halen.

Verzendkosten
U kunt er voor kiezen om de tweedehands fiets in de winkel af te halen die de fiets aanbiedt of bij u thuis af te laten leveren. Bij thuisbezorging wordt € 29,95 (NL) en € 35,95,- (BE) aan bijdrage in de transportkosten in rekening gebracht. Afhalen in de winkel is uiteraard gratis.

Levering
U kunt er voor kiezen om de tweedehands fiets in winkel af te halen of bij u thuis af te laten leveren. Levering vindt in principe plaats binnen 5 werkdagen. U ontvangt bericht wanneer de fiets klaar is om door u te worden opgehaald in de winkel of wanneer de fiets bij u wordt afgeleverd. Let op: de fiets kan alleen opgehaald worden in de winkel waar de fiets te koop staat.

Omruilgarantie
Profile 'de Fietsspecialist'  biedt 14 dagen omruilgarantie op uw online gekochte tweedehands fiets. Dit houdt in dat u de fiets in gelijke staat van levering kan aanbieden bij een winkel die zo dicht als mogelijk is bij u in de buurt ligt. Hier kunt u een andere fiets uitzoeken. U betaalt dan het prijsverschil bij of ontvangt het verschil retour.

Retouren
Wanneer u niet tevreden bent over de aankoop van uw tweedehands fiets kunt u dit het beste melden bij onze klantenservice. Dit kan zowel per e-mail (klantenservice@profiledefietsspecialist.nl) of per telefoon (+31 (0)33-4545945). Wilt u een tweedehands fiets terugsturen? Dat kan binnen 14 dagen na aankoop. Dowload dan ons retourformulier en vergeet bij de retourzending niet de originele pakbon bij te sluiten. Vermeld hierbij de volgende gegevens: • Uw gegevens; • Bestelnummer (deze kun je vinden in de e-mail met de orderinformatie); • Aantal; • De reden van retour. • Voorkeur voor een winkel waar u de fiets wilt ruilen.

Retourkosten
Heeft u een tweedehands fiets voor retour aangemeld? Dan krijgt u de aankoopwaarde en (indien van toepassing) de verzendkosten voor het versturen van de fiets terug. De kosten voor het retourneren van uw fiets worden niet in rekening gebracht. Terugstorting: Binnen 14 werkdagen na ontvangst van de retourzending wordt het aankoopbedrag automatisch teruggestort op de rekening waarmee de bestelling werd betaald.

Betalingsverkeer verloopt via Dynamo Retail B.V.

Dynamo Retail B.V.

Spaceshuttle 22
3824 ML Amersfoort
Nederland

KvK Amersfoort: 20069573
BTW: NL006773072B01
IBAN: NL56INGB0662812913
BIC: INGBNL2A