De Batavus Dinsdag nu ook als E-bike

Die ene super populaire Batavus Dinsdag, maar dan de elektrische variant. Deze brengt u echt overal en is ook nog zeer comfortabel. De mooie vormgeving in combinatie met sportieve onderdelen en zithouding, maken de fiets helemaal af voor de perfecte rit. Met 100% Hollandse kwaliteit is dit misschien wel de perfecte elektrische stadsfiets voor u. Veilig, comfortbale en sportief. De ideale fiets voor woon-werk-verkeer of voor de dagelijkse boodschappen.

Gebruik

Met deze fiets hoeft u niet in de buurt te blijven. De Batavus Dinsdag E-go is de ideale fiets voor woon-werk-verkeer en geeft u de vrijheid om lekker een dag op pad te gaan. Vermijd de files of lastige parkeerplekken en kom alsnog comfortabel aan. Dankzij de rotatie-, snelheids- en trapkrachtsensor wordt uw rit een makkie. En de sportieve ondersteuning zorgt voor dat extra duwtje in uw rug.

Simpele vormgeving

Simpel, rank en slank zijn de woorden die de Batavus Dinsdag E-go kenmerken. Ondanks zijn slanke uiterlijk is deze elektrische fiets zeer robuust en sterk gebouwd. Het sportieve frame is voorzien van een accu op de onderbuis. De rechte voorvorm geeft u die sportieve houding en in combinatie met de mooie, hoge velgen geeft dit de totale fiets het sportieve uiterlijk mee. Elegant en sportief kunnen zeker samen.

Laat u niet misleiden door de simpele uitstraling van deze fiets. De kabels zijn allemaal mooi weggewerkt, maar alle snufjes zitten erop. De verlichting is voorzien van de nieuwste techniek en bestaat uit een Aerflow koplamp met een lichtopbrengst van wel 30 lux en het Aerflow achterlicht. Met 8 versnellingen hydraulische schrijfremmen en Yamaha PW middenmotor is dit een hele betrouwbare fiets waar u heel lang plezier van zult hebben.

Vergelijkbare modellen van Batavus:

Bekijk alle vergelijkbare modellen elektrusche fietsen van Batavus

           Batavus Milano E-go                                                Batavus Wayz E-go