▸ Winkelen op afspraak ▸ Werkplaatsen geopend ▸ Online aankopen worden thuisbezorgd of kies voor Click & Collect. Lees hier meer.

Onderdelen & Accessoires

Bestelling defect of beschadigd Als u aan de buitenkant van het pakket al een beschadiging kunt zien, vraag dan aan de bezorger om hier meteen melding van te maken. Wanneer blijkt dat het product ook daadwerkelijk beschadigd is, dan vragen wij u zo snel mogelijk contact op te nemen met de winkel waar u het product gekocht heeft/dat u als servicepunt gekozen heeft. Als het mogelijk is zullen wij zorg dragen voor een vervangend product dat wij kosteloos naar u versturen. In het geval wij geen zelfde of vervangend product beschikbaar hebben, krijgt u het gehele aankoopbedrag binnen 7 dagen teruggestort via de betaalmethode waarvan tijdens de bestelling gebruik is gemaakt.

Ander artikel geleverd dan besteld Komt de levering niet overeen met wat u besteld heeft, dan vragen wij u zo snel mogelijk contact op te nemen met de winkel waar u het product gekocht heeft/dat u als servicepunt gekozen heeft. In het geval wij geen zelfde of vervangend product beschikbaar hebben, krijgt u het gehele aankoopbedrag binnen 7 dagen teruggestort via de betaalmethode waarvan tijdens de bestelling gebruik is gemaakt.

Garantie op een product van Profile ‘de Fietsspecialist’ Bij Profile 'de Fietsspecialist' heeft u altijd de standaard fabrieksgarantie op een product. Dit kan per merk en product verschillen. De fabrieksgarantie vindt u in de verpakking. De datum op de factuur/aankoopbon geldt als ingangsdatum voor de garantie. U kunt aanspraak maken op fabrieksgarantie mits er geen sprake is van gebruikelijke slijtage, opzettelijke beschadiging of nalatigheid. Neem contact op met uw winkel voor meer informatie over garantieafwikkeling.

Tweedehands fietsen

Garantie
Bij het bestellen van een tweedehandsfiets worden de garantievoorwaarden vermeld. Wilt u een beroep doen op de garantievoorwaarden? Neem dan contact op met de winkel van aankoop.

Omruilgarantie

Wij bieden 14 dagen omruilgarantie.
Indien de fiets in gelijke staat en verpakking teruggebracht of gestuurd wordt dan krijgt u het aankoopbedrag en de verzendkosten terug.
De kosten die eventueel gemaakt worden voor het terugsturen zijn voor eigen rekening. Neem contact op met uw winkel indien u de fiets op wil laten halen.
Indien de fiets beschadigd of defect terug wordt gestuurd dan worden de kosten voor reparaties en herstel in mindering gebracht van terug te storten bedrag.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden

Communicatie verloopt via Dynamo Retail B.V.

Dynamo Retail B.V.

Spaceshuttle 22
3824 ML Amersfoort
Nederland

KvK Amersfoort: 20069573
BTW: NL006773072B01