onze beloftes

Van ons mag u méér verwachten .....

U ervaart het meteen: hier wordt met liefde voor het vak gewerkt. Die liefde voor het vak vertaalt zich niet alleen in een verrassend en gevarieerd aanbod aan fietsen, onderdelen en accessoires, maar ook in de expertise van onze specialisten. We garanderen het beste advies, uitgebreide service en staan altijd voor u klaar. Vóór, tijdens en zeker ook na uw aankoop.

Onze beloftes:

Bij Profile ‘de Fietsspecialist’, staat vakmanschap voorop. Al onze winkels zijn eigendom van echte vakspecialisten met een jarenlange ervaring en opleiding in de rijwielbranche. Zo kunnen ze u de beste service en kwaliteit bieden en van een deskundig advies voorzien. We verkopen niet zomaar fietsen, wij adviseren over welke fiets het beste bij u past. We streven ernaar om voor iedereen de ideale fiets te selecteren. Vertel ons wat uw wensen zijn en ga, samen met vakkundig personeel, op zoek naar het geschikte model voor u. Bij Profile ‘de Fietsspecialist’ bent u altijd welkom voor het maken van een proefrit.


Profile ‘de Fietsspecialist’ heeft een zeer ruim assortiment fietsen, onderdelen en accessoires van bekende A-merken zoals Sparta, Batavus, Gazelle, GMG, Shimano, Bobike, Fastrider en Basil.  Bekijk ons assortiment nieuwe fietsen, tweedehands fietsen, fietsaccessoires en fietsonderdelen. 


Bent u echt niet tevreden met de “kwaliteit” van de aankoop? Dan kunt u het geld terugkrijgen. Volgens onze voorwaarden heeft u 14 kalenderdagen de mogelijkheid om het gekochte product terug te brengen. Zorg er wel voor dat het product compleet is, geen beschadigingen heeft en in de oorspronkelijke verpakking zit. Beschadigde producten of producten met gebruikssporen komen niet voor ruil of restitutie in aanmerking. Na deze periode kunnen bestellingen niet meer geannuleerd worden.  Voor verdere bepalingen en voor meer informatie kan uw Profile ‘de Fietsspecialist’ u uitgebreid voorlichten.


Onze service stopt niet bij de voordeur. Staat u onverhoopt met pech onderweg, dan is er altijd wel een Profile ‘de Fietsspecialist’ bij u in de buurt om de helpende hand te bieden. Vind hier een winkel bij u in de buurt.


Als uw fiets kapot is, is dit natuurlijk heel vervelend. Bij Profile is dit geen probleem. Als uw  fiets niet onmiddellijk kan worden gerepareerd, dan stellen wij indien gewenst een leenfiets ter beschikking. Zo kunt u toch nog gewoon verder als de fiets door ons gemaakt wordt.


Indien uw fiets maar een kleine reparatie nodig heeft, heeft Profile voor u de speciale ‘Quick service’. Dit betekent dat de reparatie heel snel of zelfs ter plekke kan worden uitgevoerd terwijl u maar even hoeft te wachten, of even een boodschap kunt doen. Zodra de fiets klaar is, kunt u gelijk weer op de gerepareerde fiets stappen en weer verder gaan!


Bij Profile ‘de Fietsspecialist’, staat vakmanschap natuurlijk voorop. Onze mensen zijn dan ook speciaal opgeleid voor het repareren van uw fiets. Als professionele organisatie geven wij natuurlijk ook kwaliteitsgarantie. Dit betekent voor u altijd de zekerheid van een goed gerepareerde fiets. Mocht er dan onverhoopt toch iets mis zijn, kunt u altijd langskomen.


Het Profile Quality Check pakket is een kwaliteitsgarantie die wij gratis aanbieden bij aanschaf van een tweedehands fiets of reparatie fiets. Met de Profile Quality Check:

  • Is de fiets nauwkeurig afgesteld op al uw wensen;
  • Is de fiets rijklaar gemaakt en perfect afgemonteerd;
  • Heeft de fiets een complete onderhoudsbeurt gehad;
  • Is de fiets gecheckt op een perfecte werking van alle onderdelen, zoals remmen, versnellingen, derailleur, etc.


Geen tijd of zin om de deur uit te gaan voor het kopen van een nieuwe fiets? Winkel nu 24 uur per dag, 7 dagen per week bij Profile ‘de Fietsspecialist’. Makkelijker kan toch niet?