▸ Winkelen op afspraak ▸ Werkplaatsen geopend ▸ Online aankopen worden thuisbezorgd of kies voor Click & Collect. Lees hier meer.

Fietsverhuur bij Profile 'de Fietsspecialist' fietsenwinkels

Kaart met fietsenwinkels die fietsverhuur aanbieden

Bekijk hieronder op de kaart van Nederland welke Profile 'de Fietsspecialist' winkels fietsverhuur aanbieden. U kunt fietsen huren bij ongeveer 30 fietsenwinkels van Profile 'de Fietsspecialist', van Harlingen tot Belfeld. Indien u verder naar onderen scrolt, vindt u een lijst die doorlinkt naar de verhuurprijzen en voorwaarden per fietsenwinkel.

 

Handig: fietsverhuur op vakantie! 

Fietsend nieuwe plekken en mooie natuur ontdekken kan perfect tijdens een (zomer)vakantie in Nederland. U kunt bij ongeveer 30 Profile 'de Fietsspecialist' fietsenwinkels door heel het land terecht voor het huren van fietsen en e-bikes. Een fiets huren is natuurlijk extra handig, omdat u geen gedoe heeft met het meenemen van uw eigen fiets op de fietsendrager. Daarnaast kan het in heuvelige gebieden in Nederland fijn zijn als u een duwtje in de rug krijgt van de elektrische ondersteuning als u zelf alleen over een stadsfiets beschikt. De medewerkers van Profile 'de Fietsspecialist' maken het huren van fietsen zo gemakkelijk mogelijk en denken -waar nodig- graag met u mee.

U kunt in overleg met de fietsenwinkel vaak diverse type fietsen huren. Denk bijvoorbeeld aan het huren van een dames e-bike, het huren van een specifieke framemaat en in sommige gevallen zelfs het huren van diverse fietsaccessoires zoals fietstassen en -manden! Het is handig als u van te voren contact opneemt met de fietsenwinkel om te overleggen wanneer de gewenste fietsen beschikbaar zijn om te huren. Zo voorkomt u teleurstelling. Informeer gelijk naar zaken als borg, ophaal- en wegbrengtijden en eventuele andere voorwaarden de de fietsenwinkel kan stellen. Diverse fietsenwinkels stellen namelijk een kopie van het identificatiebewijs als voorwaarde voor het huren van een fiets.

Lijst met fietsverhuur websites

Benieuwd naar de tarieven en voorwaarden die horen bij het huren van een fiets? Dan kunt u via onderstaande fietsverhuur websites meer informatie vinden. De winkels staan gecategoriseerd per provincie. Als u vragen of bijzondere verzoeken heeft, kunt u via de websites contactinformatie vinden.

De onderstaande links naar verhuurwebsites openen in een nieuw tabblad. 

Fietsenwinkels in Friesland

 

Fietsenwinkels in Groningen

 

Fietsenwinkels in Noord-Holland

 

Fietsenwinkels in Drenthe

Er zijn (nog) geen Profile 'de Fietsspecialist' fietsenwinkels die fietsverhuur aanbieden in de provincie Drenthe.

Fietsenwinkels Flevoland


Fietsenwinkels Overijssel


Fietsenwinkels Zuid-Holland

 

Fietsenwinkels Gelderland

 

Fietsenwinkels Utrecht

 

Fietsenwinkels Zeeland

Er zijn (nog) geen Profile 'de Fietsspecialist' fietsenwinkels die fietsverhuur aanbieden in de provincie Zeeland.

Fietsenwinkels Noord-Brabant

 

Fietsenwinkels Limburg