▸ Winkelen op afspraak ▸ Werkplaatsen geopend ▸ Online aankopen worden thuisbezorgd of kies voor Click & Collect. Lees hier meer.

Tweedehands Omafietsen

Tweedehands omafietsen

Werkplaatsen open. Aankopen op onze webshop worden thuisbezorgd of je kan ze afhalen bij jouw winkel.

Koop uw tweedehands omafiets voordelig en met garantie bij Profile de Fietsspecialist. Maak met de filters een keuze en vind zo de fiets die perfect bij u past. Wij stellen de fiets direct veilig voor u af. Kies ervoor de fiets gemakkelijk thuis te laten bezorgen of haal hem gratis op in de winkel.

Filteren

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

  • Omafiets | 3 maanden garantie

    € 249,00

  • Omafiets | 3 maanden garantie

    € 225,00

  • Omafiets | 3 maanden garantie

    € 349,00

Filteren

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Omafietsen; nostalgisch en comfortabel

De omafietsen blijven mateloos populair en dat is natuurlijk niet voor niets. Buiten dat de fietsen lekker licht zijn afgesteld, comfortabel fietsen en lekker wendbaar zijn, zijn het vaak hele sterke fietsen, welke zich goed lenen om lang gebruikt te worden. Niet voor niets zijn deze tweedehands omafietsen hartstikke populair.

Uw tweedehands omafiets

Onze tweedehands fietsen staan bij diverse winkels. Een proefrit maken is mogelijk in het filiaal waar de fiets staat. Dit staat altijd duidelijk aangegeven bij de fiets. U kunt de fiets ook laten thuisbezorgen. Neem hiervoor contact op met de winkel.