▸ Winkelen op afspraak ▸ Werkplaatsen geopend ▸ Online aankopen worden thuisbezorgd of kies voor Click & Collect. Lees hier meer.

Tweedehands Tandems

Tweedehands tandems

Werkplaatsen open. Aankopen op onze webshop worden thuisbezorgd of je kan ze afhalen bij jouw winkel.

Koop uw tweedehands tandem bij Profile de Fietsspecialist en ontvang daarbij ook gewoon service en garantie. Ook op een tweedehands fiets moet u veilig en comfortabel kunnen rijden. Wij stellen daarom onze fietsen altijd goed voor u af. Bestel de fiets gemakkelijk online en laat hem thuisbezorgen of haal hem gratis op in de winkel waar de tweedehands tandem staat.

Filteren

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

  • Tandem |

    € 350,00

Filteren

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tweedehands tandem fietsen; ideaal om samen op pad te gaan

Samen fietsen is natuurlijk hartstikke leuk, maar niet altijd in alle situaties even gemakkelijk. Een tandem kan dan uitkomst bieden omdat u samen een fiets bestuurt. Het rijden op een tandem is echt samenwerken, veel communiceren en krachten bundelen. Tandems zijn er in meerdere soorten. Zo zijn er bijvoorbeeld tourtandems, racetandems, comfortandems en zit-lig-tandems. Dan zijn er ook nog modellen die je kan invouwen zodat deze makkelijk op de auto kan worden gezet. Verder heb je,net als bij een gewone fiets, keuze uit meerdere versnellingssystemen. Kom gerust langs voor een proefrit in de winkel waar de tandem staat.